Aktuellt

Aktuellt

Vårterminen 2018 står för dörren, vilket vi ser fram emot! Under januari månad är det dags för alla blivande förskoleklasselever att göra sitt skolval. Från och med den 1 januari 2018 gäller skolplikten från 6 års ålder. I Helsingborg måste alla aktivt välja skola och skolvalet är öppet t.o.m den 31/1. Ditt skolval gör du på helsingborg.se/foralder.

På vår skola har de barn som går i förskolan förtur till skolan, men ni som är intresserade är välkomna att sätta upp ert barn i vår kö. Det gör ni genom att e-posta oss på info@wallakraskolaochforskola.se. Den 18/1 har vi informationsmöte om hur vi bedriver vårt arbete i skolan i allmänhet och specifikt i förskoleklassen och åk 1. Till mötet välkomnar både er föräldrar som redan har barn hos oss i förskolan och er som är intresserade av att sätta upp ert barn i kön.

Vt 2018 9/1-12/6

8/1, studiedag, förskola, fritids och skolan håller stängt för kompetensutveckling.

18/1, informationsmöte på Wallåkra skola, Ryav. 15, Vallåkra, kl. 18.00.

16/2, lovdag i skolan, fritids och förskola öppet som vanligt.

V.8, sportlov för skolan, fritids och förskola öppet som vanligt.

26/2 studiedag för skolan, fritids och förskola öppet som vanligt.

V. 13, påsklov för skolan, fritids och förskola öppet som vanligt.

16/4 studiedag, förskola, fritids och skolan håller stängt för kompetensutveckling.

30/4 lovdag för skolan, fritids och förskola öppet som vanligt.

11/5 lovdag för skolan, fritids och förskola öppet som vanligt.