Buss

Skolbussen är till för de barn som är berättigade till skolbuss, det vill säga de som har längre än 2 km från sin folkbokföringsadress till skolan. Skolbussen rutt läggs för att barnen totalt ska få så kort sträcka till skolan som möjligt. Vi hämtar inte upp utanför varje dörr, utan precis som en linjebuss har vi stop på vägen som barnen måste ta sig till.

Viktigt är också att barnen har reflexvästar när de väntar på bussen. De syns jättedåligt i gryning och skymning om de inte har det.

Här kommer preliminära hålltider för skolbussens morgontur alla dagar, tänk på att tiderna kan ändras efter de första veckorna. Beroende på antalet barn och tur kan den ta lite olika lång tid.

Fjärestad 7.00

Ekebyvägen/Myltahusvägen 7.05

Gamla Tågarpsvägen 7.10

Ormastorps skolväg 7.15

Bältebergavägen 7.20

Ormastorpsvägen/Gamla Tjutebrovägen 7.25

Norra Vallåkravägen 7.30

Äskatorpsvägen 7.40

Aspavägen/Tomatens hus 7.45

Kvistofta     7.50

Bussen ankommer sedan till skolan lagom till skolstart kl. 8.00.

Telefonnummer till busschauffören: 070-6203525

Tänk på att vara ute i god tid till skolbussen. Det är viktigt att ni ringer bussen om ert barn inte ska med, så att bussen inte behöver stå och vänta i onödan.